Posted by: shazrezam | June 25, 2009

Bandar Ikan Patin

Went to my other hometown, Temerloh, last  week. Well, it’s not really my hometown, tapi parent aku tinggal kat situ buat masa sekarang ni. Biasanya, bila aku pergi Temerloh, aku takde masa sangat nak jalan-jalan keluar shooting gambar kat bandar Temerloh. Tapi, kali ni aku ada lah pulak peluang untuk aku ronda-ronda. So, I picked up my trusted chap ayam camera, and started walking around the town lah. My main target was to capture images of the town, but I don’t think I really do justice lah for the town. Basically, I had no idea what to be captured. I don’t think what I’ve been shot can really tell a story such as, “This is Temerloh!”. There are still lots of thing yang aku kena belajar pasal urbanscape photography ni. Anyhoo, what’s done is done. Here are some of the photos yang aku manage to shoot masa ronda-ronda kat bandar Temerloh.

Masjid Abu Bakar Temerloh

Pusat Tuisyen Domino di dereten bangunan rumah kedai lama. Ni kat kawasan lama bandar Temerloh

Old kopitiam

Ni bangunan baru kat Bandar Baru Semantan @ kawasan baru bandar Temerloh

Test drive anyone?

Got Big Brother eh kat Temerloh?

Hence the title of this post. Btw, this was taken kat terminal bas dan teksi Bandar Baru Semantan

This  was shot dgn niat nak tunjuk, di sebalik bangunan lama, ada benda baru. Hmm… I’m not making any sense am I? kahkhakah

That’s all lah. See, I don’t really do justice for Temerloh when I shot these images, heh heh

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: