Posted by: shazrezam | July 26, 2009

Family Kawan Kak Long

Petang smlm, aku ikut kakak aku pergi Tman Tengku Anis, Kota Bharu. Ada sesi family portraiture dgn member sekolah dia. Aku dah lupa nama member kakak aku tu. Tapi, kalu tak silap, mama akak tu Kak Su and hubby dia nama abg. Di. Plan nak start shooting pukul 6.00 ptg, tapi diorang lambat pulak sampai sbb ada tetamu pegi umah diorang. Around 6.30 pm kot baru diorang sampai. Time diorang sampai tu, matahari dah kena tutup dgn awan sepenuhnya dah. Nak hujan pulak tu. Family diorang consist of diorang laki bini and 3 orang their gorgeous kids. Dlm, masa half an hour aku and kak long ada tu, tak byk kitorang dpt shoot. Tambah pulak, anak2 diorang still tak comfortable dgn aku and kak long, makin susah lah nak dpt kan shot yg bagus. Apa-apa pun, aku still manage capture skit picture diorang.

Aku dan kak long tak berapa puas hati dgn kerja kitorang. So, kitorang plan utk ada kan satu lagi session dgn family ni ptg ni. Harap2 diorang dpt dtg awal, and kitorang manage to capture better picture lah.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: