Posted by: shazrezam | July 31, 2009

Skin Retouching

Tengah boring-boring tungguh bola start smlm, aku bukak balik tutorial skin retouching. Tak leh nak tinggal lama sangat benda photoshop ni, kalu tak lupa plak nanti. Godek-godek cari gambar dlm laptop, last-last aku belasah gambar adik sepupu aku jugak.

Nampak mcm kena bedak sejuk jer pulak budak dlm gambar ni, kahkahkah. Aku just retouch skin dia. Tak edit bulu kening, mata, bibir, tak sempat sbb bola dah start (Man. United vs Bayern Munich – Audi Cup Final). Next time nak buat yg betul2 punyer.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: