Posted by: shazrezam | August 18, 2009

A portrait a day – Day 5

For today’s submission, aku taruk 2 keping gambar lah pulak bcoz nak tunjuk sikit cerita lar pasal gambar aku hari ni. Aku sebenarnya nak tangkap gambar portrait biasa jer, tapi dia tak mau. So, aku follow je lah dia dgn kamera aku pegang kat paras perut aku sambil lens naik mengadap muka dia. Aku borak2 bodo-bodo lah dgn dia sambil aku snap dia punya muka. Last-last, dia perasan gak aku tembak dia. Tu yg tangan dia tutup lens aku. Utk entry ni, technicality, sifir2 photography semua tu aku buang keluar tingkap. Aku main belasah jer snap, kahkahakah.

Mu wat gapo tu jae kamera kat perut tu??

Cihh nate nih! Mu ambik gambar aku ko?? Bo bo!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: